5 mei 2020

Corona Update Bamps Eurassur

Wijziging werking per 04/05/2020. Gedeeltelijke werking op kantoor & ‘live’ afspraken terug mogelijk.

Beste klant,
Beste relatie,

Op basis van de start van de eerste fase van het corona exit plan om de coronamaatregelen te versoepelen, wijzigt onze werking.
Wij willen u graag nog beter kunnen ondersteunen met al uw verzekeringskwesties, uiteraard maximaal rekening houdend met alle maatregelen ter bescherming van de gezondheid van u en uw naasten en die van onze medewerkers en hun naasten.

Vanaf heden werken wij dan ook terug gedeeltelijk vanop kantoor, uiteraard met respect voor de regels van social distancing en voorzien van alle mogelijke beschermingsproducten, zoals alcoholgel, mondmaskers, handschoenen, enz… Hierdoor zijn we via telefoon terug beter bereikbaar. Contact via e-mail blijft uiteraard ook een zeer efficiënte manier om met ons te communiceren.

Daarlangs kunnen we ook terug ‘live’ afspreken en dit zowel bij jullie ter plaatse als bij ons op kantoor. Ook dit mits de correcte in acht name van social distancing en alle andere richtlijnen uitgevaardigd door de overheid.

Specifiek met betrekking tot bezoeken aan ons kantoor :

  • Enkel op afspraak! (de deur blijft gesloten en zal door een medewerker voor u geopend worden)
  • Met in acht name van volgende maatregelen :
    • Maximaal gebruik van de door u zelf (voorkeur) of door ons voorziene beschermingsproducten: alcoholgel, handschoenen en mondmaskers (in het bijzonder bij vergaderingen waarbij de social distancing niet (voldoende) gerespecteerd kan worden)
    • Strikte social distancing : u belt aan op het afgesproken tijdstip en van het moment dat een medewerker de deur komt openen respecteert u maximaal de social distancing, zowel bij het aanmelden als de eventuele begeleiding naar uw vergaderplek

Tenslotte willen wij jullie graag bedanken voor al de inspanningen die jullie blijven leveren en natuurlijk voor het jarenlange vertrouwen in ons.

Graag tot heel binnenkort en draag goed zorg voor jezelf en de anderen.

Het Bamps Eurassur team

Terug naar overzicht